ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Loughran <ste...@apache.org>
Subject anyone seen ftp failing?
Date Fri, 14 Mar 2008 14:25:29 GMT

For some reason, I can't reliably ftp up to upload.sourceforge.net from 
a CentOS VM I've set up for builds. I can upload one file, but then it stops

release.ftp-upload:
      [echo] FTP target is upload.sourceforge.net
       [ftp] Opening FTP connection to upload.sourceforge.net
       [ftp] connected
       [ftp] logging in to FTP server
       [ftp] login succeeded
       [ftp] disconnecting
       [ftp] Opening FTP connection to upload.sourceforge.net
       [ftp] connected
       [ftp] logging in to FTP server
       [ftp] login succeeded
       [ftp] changing the remote directory
       [ftp] sending files
       [ftp] transferring 
/home/smartfrog/Projects/SmartFrog/core/release/build/upload/smartfrog-3.12.026-source.zip
       [ftp] disconnecting

======================================================================
Exiting failing project "release"
======================================================================

BUILD FAILED - at 3/14/08 10:04 AM
/home/smartfrog/Projects/SmartFrog/core/release/build.xml:929: could not 
put file: 425 Failed to establish connection.

Anyone seen this?

 From my main machine's command line I can do it, and I get 1MB/s 
bandwidth so connectivity is fine. And as I'm late with the release I 
dont want to fiddle around with it right now -so I am doing the hand 
upload...but I dont want to repeat it.

Maybe its the VMWare virtual adapters for CentOS; I will try with its 
predecessor xubuntu vm instead. Otherwise, we ought to think about 
better diagnostics for the FTP task.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message