ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adrian Sandor <adi...@yahoo.com>
Subject Re: Possible Ivy resolver bug
Date Thu, 07 Feb 2008 23:14:40 GMT
Hi, any findings?
Sorry, the list server seems to mess up the emails I quote.. they look fine in my sent folder.

Adrian

----- Original Message ----
From: Xavier Hanin <xavier.hanin@gmail.com>
To: Ant Developers List <dev@ant.apache.org>
Sent: Thursday, February 7, 2008 4:24:30 AM
Subject: Re: Possible Ivy resolver bug


On 
Feb 
6, 
2008 
10:14 
AM, 
Adrian 
Sandor 
<aditsu@yahoo.com> 
wrote:

> 
Hi, 
I 
changed 
the 
dependency 
to 
"*->@" 
and 
I'm 
having 
exactly 
the 
same
> 
problem.
> 
I 
find 
% 
convenient 
because 
I 
can 
easily 
add 
or 
remove 
mappings 
before 
it;
> 
when 
it's 
the 
only 
one, 
it 
seems 
to 
behave 
like 
* 
(as 
I 
expect).
> 
So 
anyway, 
% 
is 
not 
the 
problem.
> 
By 
the 
way, 
if 
I 
change 
the 
mapping 
of 
the 
second 
dependency 
in 
"test",
> 
from 
"conf2->compile" 
to 
"conf1->compile", 
it 
is 
resolved 
successfully.

This 
is 
weird. 
I 
really 
don't 
know 
what's 
happening, 
what 
you 
do 
seems
pretty 
usual. 
I'll 
try 
to 
make 
some 
tests 
with 
your 
data 
tomorrow.

Xavier







      ____________________________________________________________________________________
Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message