ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 43624] New: - symlink task failonerror="false" does not stop build from failing when 'ln' command returns non-zero
Date Mon, 15 Oct 2007 14:06:11 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43624>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43624

           Summary: symlink task failonerror="false" does not stop build
                    from failing when 'ln' command returns non-zero
           Product: Ant
           Version: 1.7.0
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Optional Tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: kenny.pearce@hxti.com


When I set failonerror="false" in the symlink task, my build still fails. I have
cygwin installed, so the "ln" command exists, and it is returning non-zero
(because I am trying to create a link in a directory that does not exist). The
following ant script demonstrates the problem:

<?xml version="1.0"?>
<project name="test" default="test">
	<target name="test">
		<symlink link="/non/existent/directory" resource="/non/extistent/file"
failonerror="false"/>
	</target>
</project>

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message