ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 43234] New: - Get random failure after multiple sshexec calls: Remote command failed with exit status -1
Date Wed, 29 Aug 2007 08:55:28 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43234>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43234

           Summary: Get random failure after multiple sshexec calls: Remote
                    command failed with exit status -1
           Product: Ant
           Version: 1.7.0RC1
          Platform: PC
        OS/Version: Windows Server 2003
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P1
         Component: Optional Tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: pyan@ebay.com


My build file is as below:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> 
<!DOCTYPE project [
	<!ENTITY base SYSTEM "G:\Engineering\ProdDev\QA\Batch 
QA\eBart\common\env\env.xml">
]>
<project name="SendMailAuto" default="init">
  &base;
  <target name="main">
    <sshexec host="${server.name}"
		username="${server.uid}"
		password="${server.password}"
		trust="true"
		command="dos2unix -437 -ascii ./SendMailAutoSudo_${app.name}
_${runtime.id}.sh ./SendMailAutoSudo_${app.name}_${runtime.id}.sh;chmod 
777 ./SendMailAutoSudo_${app.name}
_${runtime.id}.sh;./SendMailAutoSudo_${app.name}_${runtime.id}.sh;rm 
SendMailAutoSudo_${app.name}_${runtime.id}.sh"
      	output="${output.logs.dir}/SendMailAutoSudo.${output.logs.file}" 
      	append="true"/>
  </target>
</project>

I write a loop to call this ant scripts for several times.
Some sshexec execution will be successful while others will fail.
Totally random result.

The failure reason is that Remote command failed with exit status -1
I suppose that some sshexec connections are not released after several calls.
But that is just my guess.

Any help will be greatly appreciated!

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message