ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38199] - symlink fails on second call
Date Thu, 09 Aug 2007 19:55:43 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38199>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38199





------- Additional Comments From jkeller@berkeley.edu  2007-08-09 12:55 -------
Created an attachment (id=20626)
 --> (http://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=20626&action=view)
another build.xml illustrating problem!

Here are the results of this build.xml file =>
test1:
  [symlink] ln -s bar foo

test2:
  [symlink] ln -s bar foo
  [symlink] /bin/ln: `foo': File exists

BUILD FAILED
build.xml:6: ln failed with return code 1

------
It seems that neither "overwrite" and "failonerror" is working as expected. (I
would expect "overwrite=true" to prevent this problem, and "failonerror=false"
to stop the build from failing when the problem does occur.)

When I do "ln -s -f bar foo" from the command line, it works fine.


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message