ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Loughran <ste...@apache.org>
Subject [Fwd: Re: AW: [GUMP@vmgump]: Project dotnet-antlib-test (in module ant-antlibs) failed]]
Date Thu, 19 Jul 2007 09:50:14 GMT


Looks like mono2 is working, so why nant-tests is failing is a mystery

-------- Original Message --------
Subject: Re: AW: [GUMP@vmgump]: Project dotnet-antlib-test (in module 
ant-antlibs) failed]
Date: Wed, 18 Jul 2007 19:58:58 -0700
From: Bill Barker <wbarker@wilshire.com>
Reply-To: Gump code and data <general@gump.apache.org>
To: general@gump.apache.org
References: <469E050D.6080605@apache.org>


"Steve Loughran" <stevel@apache.org> wrote in message
news:469E050D.6080605@apache.org...
>
> I know there's been some discussion of mono-on-gump. I think this test 
> failure may be related.
>

I don't know enough about NAnt to really say, I'm just the sysadmin :).
Running what looks like it should be the command from
src/tests/antunit/build-tasks on vmgump gives:

<screen-output>
$ NAnt.exe -buildfile:src/nant.build -D:foo=bar echo
NAnt 0.85 (Build 0.85.2478.0; release; 10/14/2006)
Copyright (C) 2001-2006 Gerry Shaw
http://nant.sourceforge.net

Buildfile:
file:///srv/gump/public/workspace/ant-antlibs/dotnet/src/tests/antunit/build-tasks/src/nant.build
Target framework: Mono 2.0 Profile
Target(s) specified: echo


echo:

      [echo] foo is bar

BUILD SUCCEEDED

Total time: 0 seconds.
</screen-output>

You could try putting debug="true" on the <ant /> in the gump descriptor to
get a better idea what is going on.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message