ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38199] New: - symlink fails on second call
Date Mon, 09 Jan 2006 15:37:19 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38199>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38199

           Summary: symlink fails on second call
           Product: Ant
           Version: 1.6.5
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Optional Tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: jhatfiel@yahoo.com


The second time a symlink line gets called, it fails.  Specificially, I was
seeing this when a symlink was being created in a dependent target, but you can
get the same result by calling ant with the same target name twice on the
command line.

Run the (to be attached) build.xml file either way, and it will fail with:
build.xml:14: Must define the resource to symlink to!

Of course, it works the first time through the target.

ant taska taskb
ant subtask subtask

Both fail as described above.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message