ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36097] New: - P4Edit adds strange characters in the view path
Date Tue, 09 Aug 2005 09:36:35 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36097>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36097

           Summary: P4Edit adds strange characters in the view path
           Product: Ant
           Version: 1.6.5
          Platform: Macintosh
        OS/Version: Mac OS X 10.3
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: Optional SCM tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: damjan.perenic@guest.arnes.si


I have this code in the ant build file:

    <p4change description="ICS rebuild"/>
    <p4edit view="?//depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/engine/ics/..."
            change="${p4.change}"/>

ant -v build.xml produce:

 [p4change] Executing 'p4' with arguments:
 [p4change] 'change'
 [p4change] '-o'
 [p4change] 
 [p4change] The ' characters around the executable and arguments are
 [p4change] not part of the command.
 [p4change] Executing 'p4' with arguments:
 [p4change] 'change'
 [p4change] '-i'
 [p4change] 
 [p4change] The ' characters around the executable and arguments are
 [p4change] not part of the command.
 [p4change] Change Number is 11515
   [p4edit] Executing 'p4' with arguments:
   [p4edit] '-s'
   [p4edit] 'edit'
   [p4edit] '-c'
   [p4edit] '11515'
   [p4edit] '?//depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/engine/ics/...'
   [p4edit] 
   [p4edit] The ' characters around the executable and arguments are
   [p4edit] not part of the command.
   [p4edit] error: ?//depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/engine/ics/... - file(s) not on
client.

BUILD FAILED
/Users/bager/work/p4/main/atlas/build-atlas.xml:236: Problem exec'ing P4 command: error: ?//
depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/engine/ics/... - file(s) not on client.

Yet, if I run the same command line in the Terminal it works:
jabku:~/work/p4/main/atlas bager$ p4 -s edit -c 11515 //depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/
engine/ics/...
info: //depot/main/atlas/src/si/logina/atlas/engine/ics/Container.java#106 - opened for edit
...

I was curious about ? in front of the path. Especially, since Terminal uses ? to replace characters
which it 
doesn't know how to display.

Thus I run ant script in IDEA. See the screenshot. Indeed there are some strange characters
in the path.

I use the latest jakarta oro available, i.e. 2.0.8.

jabku:~/work/p4/main/atlas bager$ ant -v
Apache Ant version 1.6.5 compiled on June 2 2005
Buildfile: build.xml does not exist!
Build failed
jabku:~/work/p4/main/atlas bager$ java -version
java version "1.4.2_08"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_08-224)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2-54, mixed mode)

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message