ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35860] - Ant Usage in WebApp
Date Tue, 26 Jul 2005 06:43:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35860>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35860





------- Additional Comments From Sam.Mesh@gmail.com  2005-07-26 08:43 -------
(In reply to comment #3)
> ... my first suggestion would be to ensure that the vanilla Ant is
> running and on the classpath, and not the version that ships with Weblogic.  I'm
> not sure what they did to it, but it appears to behave a little differently.

The goal was not to force customers to customize their WLS but deploy all our
stuff within web app. Will wait for somebody's help... :)

PS. If I add my custom task's jar into system classpath, everything is going
fine. So, I'm pretty satisfied so far with Ant shipped with WLS.

BTW, is the item 'deploy and use Ant with your web app' somewhere in the Ant
manual(s)?

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message