ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35860] - Ant Usage in WebApp
Date Tue, 26 Jul 2005 06:31:48 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35860>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35860





------- Additional Comments From kevin.jackson@it.fts-vn.com  2005-07-26 08:31 -------
(In reply to comment #2)
> Kev,
> 
> Please correct me is I am wrong:
> - You mean 'use Ant on the client side *to deploy* my web app'.
Yep that's what I thought you meant in the original post

> - I mean 'deploy Ant *with* my web app and use it on the sever from my web app'.
> 
Ok that's a different kettle of fish.  From my experience with Weblogic over the
past few months, my first suggestion would be to ensure that the vanilla Ant is
running and on the classpath, and not the version that ships with Weblogic.  I'm
not sure what they did to it, but it appears to behave a little differently.

Sorry for the confusion, I thought you wanted to try and deploy code from client
to server.  My bad.

Kev


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message