ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35357] New: - <rmic> always recompiles under JDK 1.5 because Skel classes are not generated.
Date Tue, 14 Jun 2005 09:39:54 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35357>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35357

           Summary: <rmic> always recompiles under JDK 1.5 because Skel
                    classes are not generated.
           Product: Ant
           Version: 1.6.5
          Platform: All
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Core tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: e17x-o9j5@spamex.com


Hi,

I moved a project from 1.4 to 1.5, and noticed that the <rmic>
task was compiling all the RMI classes everytime even if the
classes were just compiled.
...
com\abc\server\ServerConfImpl.class added as
com/abc/server/ServerConfImpl_Skel.class doesn't exist.
com\abc\server\vam\VAMPlatformImpl.class added as
com/abc/server/vam/VAMPlatformImpl_Skel.class doesn't exist.
RMI Compiling 40 classes to W:\70b\tmp\lib

If you review the RMI release notes for 1.5, they say:
"rmic default stub protocol version option now -v1.2
...
    This change means that by default, rmic does not generate any skeleton
classes and generates stub classes that only implement the 1.2 stub protocol
version. "
[  http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/rmi/relnotes.html  ]

Since rmic doesn't generate Skel files anymore (unless you specify -vcompat),
it looks like a bug that <rmic> is checking that Skel class file exists.

Is this a known problem? I couldn't find a bug when I searched open
issues. (http://issues.apache.org/bugzilla/query.cgi)

-Alex

------------

"Stefan Bodewig" <bodewig@apache.org> write:

Alex> I just tried ant 1.6.5 and see the same problem.

Yes, when I read your original post a second time I realized that we
do adapt the changed defaults, but we didn't change our expectations
for the generated files.

Can you please open a new bug report?

Thanks
        Stefan

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message