ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34936] - java.io.IOException: cvs: not found when calling ant from crontab
Date Tue, 17 May 2005 07:58:15 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34936>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34936





------- Additional Comments From stefangoor@gmail.com  2005-05-17 09:58 -------
(In reply to comment #1)
> In my experience, when commands are executed from cron, their environment is 
not set.
> You need to execute ". ~/.profile" before running any other commands.

Thanks for the response.  I tried calling the .profile that I normally use but 
crontab complained because of the 'export' command on each of the variables so 
I found some information on the Internet 
(http://www.aplawrence.com/Unixart/cron.html) that said you don't need to use 
export so I created a script that set all the variables required and then 
called the ant script but still no joy.
To check if the cvs bin directory was added I echoed the PATH to a file and 
found it was there and also tried calling cvs directly in the script and the 
command was found.  It only seemed to have problems in the ant script.

Thanks,
Stefan

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message