ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34860] - Startupscript must not add empty $CLASSPATH to evaluated command
Date Thu, 12 May 2005 12:08:03 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34860>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34860





------- Additional Comments From stevel@apache.org  2005-05-12 14:08 -------
ah, of course.

Right, here is the situation.
1. Ant's main entry point knows nothing about -cp; it is an error.
2. Ant's launcher does, along with the -lib and -noclasspath options. It is the
launcher entry point that gets it from the script, and then strips it out of the
argument set before calling ant main.
3. if that doesnt happen, or ant.Main gets called directly, bad things happen.

This is what confuses me. It is probably some configuration/installation error,
because the script+launcher are not behaving right. But nothing springs to mind.

what is the script you are using? is it the one that came with Ant? Can you
check (i.e. by CD to the /bin directory and invoking it directly?)


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message