ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34510] New: - ant.bat missing runAntNoClasspath label for goto
Date Mon, 18 Apr 2005 22:51:06 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34510>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34510

           Summary: ant.bat missing runAntNoClasspath label for goto
           Product: Ant
           Version: 1.6.3beta1
          Platform: All
        OS/Version: Windows 2000
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Wrapper scripts
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: mbm@ptc.com


When using -noclasspath, I get this message:

V:\Windchill\src>ant -f build2.xml -noclasspath pre_pkg_tmpl
The system cannot find the batch label specified - runAntNoClasspath

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message