ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 33697] New: - exec gives errror on trying to run on solaris
Date Tue, 22 Feb 2005 19:35:55 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33697>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33697

           Summary: exec gives errror on trying to run on solaris
           Product: Ant
           Version: 1.6.2
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 2000
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P1
         Component: Optional Tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: muralirama@yahoo.com


Hi,
  I am trying to use ant for executing command on a solaris server
machine
like ls -la and getting the output to get displayed on a web page
through Ant Pretty Tool which uses XSL to convert and display the
build.xml.
  I could telnet to the server machine through ant's optional telnet
task
but the exec task fails. Error given below and the build.xml given at
end.
Also simpe redirect hostname error to mur3.txt inside telnet task
produces
mur3.txt of 0 bytes.
Does anyone knows where is the problem? Thanks -murali

D:\ratsplus-team-maintenance-docs>ant init
Buildfile: build.xml

init:
   [telnet] FANNIE MAE MANAGEMENT APPROVED PURPOSES ONLY
   [telnet] **** SYSTEM ACTIVITIES MAY BE MONITORED ****
   [telnet] login:
   [telnet] e3umar
   [telnet]  Password:
   [telnet]
   [telnet] Last login: Sun Feb 20 16:18:19 from CP35602-A.cox.r
   [telnet] FANNIE MAE MANAGEMENT APPROVED PURPOSES ONLY
   [telnet] **** SYSTEM ACTIVITIES MAY BE MONITORED ****
   [telnet] <e3umar@dtrade01
   [telnet] D:\ratsplus-team-maintenance-docs\hostname>mur3.txt

BUILD FAILED
D:\ratsplus-team-maintenance-docs\build.xml:15: Execute failed:
java.io.IOExcept
ion: CreateProcess: ls -l error=2

Total time: 2 seconds

<project>
<property name="src" location="mur" />
<property name="ls.out" location=""/>
<property name="hcommand" location="hostname"/>
<tstamp/>
<target name="create">
        <mkdir dir="${src}"/>
</target>
<target name="init">
        <tstamp/>
        <telnet userid="e3umar" password="abc123" server="dtrade01">
                <read>e3umar@dtrade01</read>
                <write string="${hcommand}>mur3.txt"/>
        </telnet>
        <exec executable="ls">
          <arg value="-l"/>
        </exec>
</target>
<target name="clean">
        <delete dir="${src}" />
</target>

</project>

_______________________________________________

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message