ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan.Mate...@rzf.fin-nrw.de
Subject AW: classloader test failing
Date Tue, 03 Aug 2004 10:44:53 GMT
Testing on W2K SP4, JDK 1.4.2 ...
  rd /Q/S bootstrap
  build -D"test.haltonfailure=false" install-lite test

run-tests:
    [junit] Testsuite: org.apache.tools.ant.AntClassLoaderDelegationTest
    [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 0,03 sec


Jan


> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Antoine Levy-Lambert [mailto:antoine@gmx.de]
> Gesendet am: Dienstag, 3. August 2004 12:33
> An: Ant Developers List
> Betreff: Re: classloader test failing
> 
> Hello Steve,
> 
> Not sure when I will have the time to look into it.
> 
> I am sure that the test worked for me on Windows 2000.
> 
> What I usually do is :
> rm -rf bootstrap; ./build.sh -D"test.haltonfailure=false" 
> install-lite test
> 
> I hope it is just a build.xml or testcase problem, rather 
> than a problem
> with the code itself.
> 
> Cheers,
> 
> Antoine
> 
> 
> Steve Loughran wrote :
> > 
> > classloader test fails on suse9.1, java1.4.2 when invoked 
> via build test 
> > or ant test:
> > 
> > 
> > I'm also seeing a failure on winxp (SP2) when I run it from "build 
> > test", but not "ant test".
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message