ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28226] New: - Ant does not start in OS/2
Date Tue, 06 Apr 2004 09:49:13 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28226>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28226

Ant does not start in OS/2

           Summary: Ant does not start in OS/2
           Product: Ant
           Version: 1.6.1
          Platform: PC
        OS/Version: OS/2
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: Core
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: wagner@cesnet.cz


Launching Ant 1.6.1 in OS/2 no longer works. The current launch script ignores
all ant-*.jar because their contents were present also in ant.jar and the
CLASSPATH would be too long. However, ant.jar now contains only empty directory
org/apache/tools/ant/launch. If it is intentional, please replace bin/antenv.cmd
with the version available from http://hroch486.icpf.cas.cz/antbugreport/ -- the
zip file contains the new version as well as the "diff -u" file.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message