ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 25398] - macrodef broken: attribute values aren't being set
Date Wed, 10 Dec 2003 13:59:31 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=25398>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=25398

macrodef broken: attribute values aren't being set

peter.reilly@corvil.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID



------- Additional Comments From peter.reilly@corvil.com  2003-12-10 13:59 -------
The notation for attributes has changed in ant 1.6beta3 from ${x} to @{x}
(after a protracted discussion on ant-dev).
See:
http://ant.apache.org/manual-1.6beta/index.html 
The macro should now be:
 <macrodef name="my-macro">
    <attribute name="arg1"/>
    <attribute name="arg2" default="arg2-default-value"/>
    <sequential>
      <echo message="Macrodef arg1 value: @{arg1}"/>
      <echo message="Macrodef arg2 value: @{arg2}"/>
    </sequential>
  </macrodef>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message