ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 23647] New: - when build fails due to character-encoding problems, no linenumber is given
Date Tue, 07 Oct 2003 10:20:25 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23647>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23647

when build fails due to character-encoding problems, no linenumber is given

           Summary: when build fails due to character-encoding problems, no
                    linenumber is given
           Product: Ant
           Version: 1.5.1
          Platform: All
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Enhancement
          Priority: Other
         Component: Build Process
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: wagner.stefan@berlin.de


When running ant, it sometimes fails, because I used german Umlaute in Comments.
But I get no info in which line of the buildfile this happened.
This is very annoying for big buildfiles.

This is the whole message:
BUILD FAILED
Error reading project file: Invalid byte 2 of 4-byte UTF-8 sequence

I guess ant should know at which position it is in the buildfile, and tell me. :)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message