ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 20366] New: - ANT zip target does not include empty directories
Date Fri, 30 May 2003 18:55:10 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20366>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20366

ANT zip target does not include empty directories

           Summary: ANT zip target does not include empty directories
           Product: Ant
           Version: 1.5.2
          Platform: PC
               URL: not applicable
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Core tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: thutchinson@iccg.com


I am running ANT 1.5.2 on Windows 2000 with service pack 3, Java IBM SDK 1.3.1, 
xalan 2.5.D1_4.8.2003 (and the xerces included with xalan). 

I am zipping a Web application underneath Tomcat. The following is ant build 
code (a portion) 

<zip zipfile="${version.dir.webapp.pre.version.save}/${web.application}.zip"  
basedir="${web.server.dir}/webapps" filesonly="false">
	 	<include name="${web.application}/**/*.*"/>
</zip>

I have logged the build with verbose and debug but do not see the 
WEB-INF/classes directory (it is empty) in the log, and it is not in the 
unzipped directory structure. 

Thanks
Tom Hutchinson 
thutchinson@iccg.com

Mime
View raw message