ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 18605] New: - XML parser factory nas not been configured correctly
Date Wed, 02 Apr 2003 10:48:38 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18605>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18605

XML parser factory nas not been configured correctly

           Summary: XML parser factory nas not been configured correctly
           Product: Ant
           Version: 1.5.1
          Platform: Sun
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Build Process
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: cristi@tid.es


Hello.

I'm trying to use Ant for the first time. I have installed 
jakarta-ant-1.5.1-bin.zip and I have a problem when I try to build my project.

I get the following error:

BUILD FAILED
XML parser factory has not been configured  correctly: Provider for 
javax.xml.parsers.SAXParserFactory cannot be found

Total time: 0 seconds

I have set JAVA_HOME and ANT_HOME.

The variables set by the "ant" shell have these values:

JAVACMD= /APLICACIONES/jdk1.1.6/solaris/bin/java
ANT_HOME= /opt/jakarta-ant-1.5.1
LOCALCLASSPATH= 
/opt/jakarta-ant-1.5.1/lib/xml-apis.jar:/opt/jakarta-ant-1.5.1/lib/xercesImpl.ja
r:/opt/jakarta-ant-1.5.1/lib/optional.jar:/opt/jakarta-ant-1.5.1/lib/cpptasks.ja
r:/opt/jakarta-ant-1.5.1/lib/ant.jar:/APLICACIONES/jdk1.1.6/solaris/lib/classes.
zip

All of them are OK.

Our OS is: SUNOS 5.6 Generic_105181-31

Can yo give me any suggestions in order to solve this problem?

Thanks.

Mime
View raw message