ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 18129] New: - p4label hangs when setting 'locked' label state w/ JVM 1.3
Date Wed, 19 Mar 2003 01:25:16 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18129>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=18129

p4label hangs when setting 'locked' label state w/ JVM 1.3

           Summary: p4label hangs when setting 'locked' label state w/ JVM
                    1.3
           Product: Ant
           Version: 1.5.2
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Optional Tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: mcsherry@qualcomm.com


Noticed this when I updated from 1.5.1 to 1.5.2.  I narrowed the problem a 
bit...  Under JVM 1.2, it doesn't hang. However, it does NOT set the lock 
to 'locked' when using the -verbose switch on the command line.  Drop the '-
verbose' option and it works as expected w/ JVM 1.2.

Using 1.5.2 w/ JVM 1.3, I consistently get hangs when the task attempts to set 
the label status to 'locked'.  I see that there are 13 child processes spawned 
at this point.  Using the P4 command line, I can verify that all of the files 
were added to the label.  The task never terminates (at least not after 
several minutes of waiting).  If I do NOT attempt to set the label status 
to 'locked', the task works fine.

Thanks,
Mike

Mime
View raw message