ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Problem with WAR on Weblogic 7/Windows
Date Wed, 14 Aug 2002 20:35:36 GMT
No web.xml is used
No difference with manifest used with war over jar
If you isolated the bug to the WAR task..Sounds like a bug report against
ant WAR Task is in order..
Anyone else?
-M
----- Original Message -----
From: "Scott Williams" <Scott.Williams@Vivare.com>
To: "'Martin'" <webmaster@laconiadatasystems.com>; "'Ant Developers List'"
<ant-dev@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, February 07, 2003 7:17 PM
Subject: RE: Problem with WAR on Weblogic 7/Windows


> I'm using an existing manifest,  the manifest works after the manual
re-jar
> but does not work with the ANT war.
>
> Scott
>
> -----Original Message-----
> From: Martin [mailto:mgainty@hotmail.com]
> Sent: Wednesday, August 14, 2002 3:16 PM
> To: Ant Developers List; Scott.Williams@Vivare.com
> Cc: Scott.Williams@Vivare.com
> Subject: Re: Problem with WAR on Weblogic 7/Windows
>
>
> Scott-
> so the ant script creating the war fails
> but if you unzip the whole thing and re-jar the war works fine
> seems like its a manifest problem
> unless there is something on the deployment descriptor (webxml) which
throws
> it off
> Are you using an existing manifest ot creating one for jar or war targets?
> -Martin
> ----- Original Message -----
> From: "Scott Williams" <Scott.Williams@Vivare.com>
> To: <ant-dev@jakarta.apache.org>
> Sent: Friday, February 07, 2003 10:29 AM
> Subject: Problem with WAR on Weblogic 7/Windows
>
>
> > I've noticed that there are several posts about this so I'm posting my
> issue
> > as well
> > in hopes of getting some help,  I know someone has had this problem
> before!!
> >
> > I have an ANT script that creates a war file and works fine on
> Unix/Weblogic
> > 6.1.
> > I use the same ANT script on using Weblogic 7.0 on a Windows machine and
> the
> > resources in the war file cannot be found.  However, if I unzip the war
> > with WinZip and re-jar (jar cf) the war file works fine.  I tried using
> > and not using compression in ANT and it still doesn't work.
> >
> > Does anyone have any ideas?  Thanks in advance.
> >
> >
> > Scott Williams
> > V I V A R E
> > Principal Consultant
> > e:scott.williams@vivare.com
> > c:972.333.0315
> > Yahoo IM:sallenwilliams
> >
> > Scott Williams
> > V I V A R E
> > Principal Consultant
> > e:scott.williams@vivare.com
> > c:972.333.0315
> > Yahoo IM:sallenwilliams
> >
> > -
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail: ant-dev-help@jakarta.apache.org
> >
> -
>
>
>
> -
>

Mime
View raw message