ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 12742] New: - XML Document Not being Created Correctly
Date Tue, 17 Sep 2002 15:26:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12742>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12742

XML Document Not being Created Correctly

           Summary: XML Document Not being Created Correctly
           Product: Ant
           Version: 1.5
          Platform: Other
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Core tasks
        AssignedTo: ant-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: TALREJA@SYNYGY.COM


I am creating an XML Document and adding a child element to the Document Using 
JDOM API 
But the child tag does not get added to the XML Document when the application 
is being built using ANT 1.5. 
Is this because of conflicting API's that are being used.. that is JDOM API
(which we use) and XML - APIS ( which ant uses for build )

Note: When I use another method called addChild instead of insertElement in the 
JDOM API , the XML Document is created correctly. We thought that the JDOM.jar 
might have been corrupted but that is not the case. 
Suggestions?????

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message