ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian McFarland <...@neo.com>
Subject Re: Build failure on OS X (from anoncvs checkout)
Date Fri, 17 May 2002 09:53:08 GMT

On Friday, May 17, 2002, at 01:19  AM, Stefan Bodewig wrote:

> On Thu, 16 May 2002, Ian McFarland <ian@neo.com> wrote:
>
>> At the prompting of Steve Loughran, I'm trying to get up to speed on
>> stuff here, so I can help out with regressions on OS X.
>
> This is great!
>

Glad to help however I can.

> But you certainly shouldn't be the only one dealing with it.  We have
> a MacOS X box at the ASF that committers can get access to (and I'll
> just now ask for an account on it ;-).


You should make them give you an Xserve.

>
>> However, just a plain checkout from cvs had the negative results
>> posted at the end of this email.
>
> I.e. the 1.5 branch works, but 1.6alpha doesn't?
>

Ah... perhaps. I suppose I should look more carefully at what I'm 
checking out. ;-) How are the versions set up? Is there a handy readme 
somewhere I should be looking at? I'm reading through 
http://jakarta.apache.org/site/guidelines.html and looking around the 
ant site for more detailed guidelines and stuff, but any must-read stuff 
you'd like to point out would be most helpful. I'll poke around with my 
exciting command line cvs client and see what tags and stuff I can find.

What are the priorities for testing?

> I've committed a fix to the 1.5 branch about ten days ago that makes
> test21 pass on JDK 1.1 and 1.2.  Maybe this has fixed the test for
> Apple's 1.3 VM as well.
>

Well, I ran ./build.sh test on the 1.5b1 stuff that comes in 
jakarta-ant-1.5Beta1-src.tar.gz, but there really didn't seem to be much 
junit action going on. Below is the whole run. (I also did a build clean 
test, which resulted in more compiling, but no more apparent testing. 
(At least no more output.) I haven't really investigated much further, 
other than to confirm that there are in fact a bunch of test cases in 
src/testcases/org/apache/tools/ant/

A separate Java process did get spawned. (I get a fun little bouncing 
Java icon in the dock when that happens.) Maybe it's just not being 
verbose about what happened.

Here's the output:

[carbon:~/Projects/Ant/jakarta-ant-1.5Beta1] imf% ./build.sh test
Buildfile: build.xml

check_for_optional_packages:

xml-check:

dump-sys-properties:
java.vm.info=mixed mode
java.vm.name=Java HotSpot(TM) Client VM
java.vm.vendor=Apple Computer, Inc.
java.vm.version=1.3.1
os.arch=ppc
os.name=Mac OS X
os.version=10.1.4
file.encoding=MacRoman
user.language=en

run-which:

dump-info:

prepare:

build:
Copying 2 files to /Users/imf/Projects/Ant/jakarta-
ant-1.5Beta1/build/classes

compile-tests:

probe-offline:

run-tests:

test:

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 4 seconds


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message