ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8207] New: - ant.bat doesn't handle 4NT check correctly
Date Wed, 17 Apr 2002 14:37:44 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8207>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8207

ant.bat doesn't handle 4NT check correctly

           Summary: ant.bat doesn't handle 4NT check correctly
           Product: Ant
           Version: 1.4.1
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Wrapper scripts
        AssignedTo: ant-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: sam_chang@hp.com


The line in ant.bat, if "%eval[2+2]" == "4" goto setup4NT, is in-correct. This 
line should look like "%@evel[2+2]" == "4" goto setup4NT.

The behavior is different from the 4NT version you are running:
Version 3.02B (tried on W2K) - it will continue but it will not understand the 
line above (i.e., didn't execute setup4NT).

Verion 3.01A (tried on NT 4.0) - it will not run correctly, complaining 
about "some" target doesn't exist.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message