ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 6504] - Using jikes fails on win32 with CreateProcess error
Date Sat, 16 Feb 2002 18:04:22 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6504>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6504

Using jikes fails on win32 with CreateProcess error

steve_l@iseran.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|Using jikes fails on win32  |Using jikes fails on win32
                   |with CreateProcess error    |with CreateProcess error



------- Additional Comments From steve_l@iseran.com  2002-02-16 18:04 -------
We all use jikes, so it is not a fundamental flaw in the version; it must be 
your configuration.

What is the Error #?  2? If that is the case then it is file not found on the 
path. Maybe jikes.exe was in the bin dir of your ant1.3 install

So
-where is your jikes.exe
-modify your build file to get the env variables <property environment="env"/>
-then echo out the value of path
-then verify that jikes.exe is in one of those directories

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message