ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kevin Jones" <kev...@develop.com>
Subject RE: Environment problems
Date Fri, 18 Jan 2002 07:23:12 GMT
BTW,

will this change make it into CVS or Ant 1.5?

Thanks,

Kevin Jones
Developmentor
www.develop.com 

> -----Original Message-----
> From: Kevin Jones [mailto:kevinj@develop.com] 
> Sent: 17 January 2002 20:37
> To: 'Ant Developers List'
> Subject: RE: Environment problems
> 
> 
> Found it :-))
> 
> > >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 ||
> > >                  osname.indexOf("2000") >= 0 ||
> > >                  osname.indexOf("xp") >= 0) {
> 
> There is another place where the osname is checked, in
> getProcEnvCommand()
> 
> change this
> 
> if ( osname.indexOf("nt") >= 0 || osname.indexOf("2000") >= 0) {
> 
> to this
> 
> if ( osname.indexOf("nt") >= 0 || osname.indexOf("2000") >= 0 ||
> osname.indexOf("xp") >= 0) {
> 
> I think they are the only two places in the code that the 
> osname substring is checked,
> 
> Kevin Jones
> Developmentor
> www.develop.com 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Steve Loughran [mailto:steve_l@iseran.com]
> > Sent: 15 January 2002 20:19
> > To: Ant Developers List
> > Subject: Re: Environment problems
> > 
> > 
> > 
> > ----- Original Message -----
> > From: "Nico Seessle" <nico@apache.org>
> > To: "Ant Developers List" <ant-dev@jakarta.apache.org>
> > Sent: Tuesday, January 15, 2002 11:18
> > Subject: Re: Environment problems
> > 
> > 
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Kevin Jones" <kevinj@develop.com>
> > > To: "Ant-Dev" <ant-dev@jakarta.apache.org>
> > > Sent: Tuesday, January 15, 2002 3:22 PM
> > > Subject: Environment problems
> > >
> > >
> > > > I'm using Ant on JDK 1.4 (rc1) and .Net Server Enterprise beta 3
> > > > (this is the replacement for W2kK Advanced Server) and I 
> > can't use
> > > > the <property environment="env"/> setting. I get the
> > following error
> > > >
> > > > "c:\winnt\system32\ntvdm.exe
> > > > Error while setting up the environment for the application."
> > > >
> > > > Ant with JDK1.4 and Windows 2000 works OK as does Ant on .Net
> > > > Enterprise Server with JDK 1.3.1
> > > >
> > > > So it's some combination of Ant1.4/JDK1.4/.Net 
> Enterprise server.
> > > >
> > > Do you have the Source for Ant? Can you modify
> > > org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute.java and replace all 
> > occurences
> > > of
> > >
> > >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 ||
> > osname.indexOf("2000")
> > > >=
> > 0 )
> > > {
> > >
> > > with
> > >
> > >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 ||
> > >                  osname.indexOf("2000") >= 0 ||
> > >                  osname.indexOf("xp") >= 0) {
> > >
> > > and tell us if that works better for you?
> > >
> > 
> > I have xp pro; not .net server
> > ver= Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
> > 
> > but ant thinks this is a win2K box.
> > 
> > Apache Ant version 1.5alpha compiled on January 11 2002
> > Buildfile: build.xml
> > Detected Java version: 1.3 in: C:\java\jdk130\jre
> > Detected OS: Windows 2000
> > 
> > Kevin.
> > 
> > 1. file the bug on bugzilla
> > 2. tell us what your env is
> > 3. give us the opening lines of a verbose build and the 
> output of ver.
> > 
> > -steve
> > 
> > 
> > --
> > To unsubscribe, e-mail:   
> > <mailto:ant-dev-> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For
> > additional commands, 
> > e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>
> > 
> 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
> <mailto:ant-dev-> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For 
> additional commands, 
> e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>
> 


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message