ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kevin Jones" <kev...@develop.com>
Subject RE: Environment problems
Date Thu, 17 Jan 2002 20:37:03 GMT
Found it :-))

> >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 ||
> >                  osname.indexOf("2000") >= 0 ||
> >                  osname.indexOf("xp") >= 0) {

There is another place where the osname is checked, in
getProcEnvCommand()

change this

if ( osname.indexOf("nt") >= 0 || osname.indexOf("2000") >= 0) {

to this

if ( osname.indexOf("nt") >= 0 || osname.indexOf("2000") >= 0 ||
osname.indexOf("xp") >= 0) {

I think they are the only two places in the code that the osname
substring is checked,

Kevin Jones
Developmentor
www.develop.com 

> -----Original Message-----
> From: Steve Loughran [mailto:steve_l@iseran.com] 
> Sent: 15 January 2002 20:19
> To: Ant Developers List
> Subject: Re: Environment problems
> 
> 
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Nico Seessle" <nico@apache.org>
> To: "Ant Developers List" <ant-dev@jakarta.apache.org>
> Sent: Tuesday, January 15, 2002 11:18
> Subject: Re: Environment problems
> 
> 
> > ----- Original Message -----
> > From: "Kevin Jones" <kevinj@develop.com>
> > To: "Ant-Dev" <ant-dev@jakarta.apache.org>
> > Sent: Tuesday, January 15, 2002 3:22 PM
> > Subject: Environment problems
> >
> >
> > > I'm using Ant on JDK 1.4 (rc1) and .Net Server Enterprise beta 3 
> > > (this is the replacement for W2kK Advanced Server) and I 
> can't use 
> > > the <property environment="env"/> setting. I get the 
> following error
> > >
> > > "c:\winnt\system32\ntvdm.exe
> > > Error while setting up the environment for the application."
> > >
> > > Ant with JDK1.4 and Windows 2000 works OK as does Ant on .Net 
> > > Enterprise Server with JDK 1.3.1
> > >
> > > So it's some combination of Ant1.4/JDK1.4/.Net Enterprise server.
> > >
> > Do you have the Source for Ant? Can you modify 
> > org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute.java and replace all 
> occurences 
> > of
> >
> >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 || 
> osname.indexOf("2000") 
> > >=
> 0 )
> > {
> >
> > with
> >
> >             if ( osname.indexOf("nt") >= 0 ||
> >                  osname.indexOf("2000") >= 0 ||
> >                  osname.indexOf("xp") >= 0) {
> >
> > and tell us if that works better for you?
> >
> 
> I have xp pro; not .net server
> ver= Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
> 
> but ant thinks this is a win2K box.
> 
> Apache Ant version 1.5alpha compiled on January 11 2002
> Buildfile: build.xml
> Detected Java version: 1.3 in: C:\java\jdk130\jre
> Detected OS: Windows 2000
> 
> Kevin.
> 
> 1. file the bug on bugzilla
> 2. tell us what your env is
> 3. give us the opening lines of a verbose build and the output of ver.
> 
> -steve
> 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
> <mailto:ant-dev-> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For 
> additional commands, 
> e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>
> 


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message