ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 2915] - unexpected property values after loading a property file
Date Tue, 31 Jul 2001 05:17:37 GMT
PLEASE DO NOT REPLY TO THIS MESSAGE. TO FURTHER COMMENT
ON THE STATUS OF THIS BUG PLEASE FOLLOW THE LINK BELOW
AND USE THE ON-LINE APPLICATION. REPLYING TO THIS MESSAGE
DOES NOT UPDATE THE DATABASE, AND SO YOUR COMMENT WILL
BE LOST SOMEWHERE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=2915

*** shadow/2915	Mon Jul 30 22:10:53 2001
--- shadow/2915.tmp.6708	Mon Jul 30 22:17:37 2001
***************
*** 7,13 ****
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Other                   |
  |     Priority: Other                     Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
! |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
  |  Reported By: mdub@bigfoot.com                                             |
  |      CC list: Cc:                                                          |
  +----------------------------------------------------------------------------+
--- 7,13 ----
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Other                   |
  |     Priority: Other                     Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
! |  Assigned To: conor@cortexebusiness.com.au                                 |
  |  Reported By: mdub@bigfoot.com                                             |
  |      CC list: Cc:                                                          |
  +----------------------------------------------------------------------------+
***************
*** 35,38 ****
       [echo] port=999
       [echo] url=http://localhost:80
  
! I expect ${http.url} to be "http://localhost:999" at this point.
--- 35,41 ----
       [echo] port=999
       [echo] url=http://localhost:80
  
! I expect ${http.url} to be "http://localhost:999" at this point.
! 
! ------- Additional Comments From conor@cortexebusiness.com.au  2001-07-30 22:17 -------
! I know where this issue is - I'll fix it in a few hours

Mime
View raw message