ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 911] - <exec> task works locally, but not when called remotely
Date Fri, 06 Jul 2001 12:08:10 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=911

*** shadow/911	Fri Jun 22 12:28:03 2001
--- shadow/911.tmp.15101	Fri Jul  6 05:08:10 2001
***************
*** 4,10 ****
  |        Bug #: 911                         Product: Ant                     |
  |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
! |     Severity: Normal                   OS/Version: Linux                   |
  |     Priority: High                      Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
--- 4,10 ----
  |        Bug #: 911                         Product: Ant                     |
  |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
! |     Severity: Blocker                  OS/Version: Linux                   |
  |     Priority: High                      Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
***************
*** 124,127 ****
  antRun script and then a developer could look into how they may have been
  introduced into the release TAR files.
  
! I hope this is really the solution to the problems described by this Bug.
--- 124,138 ----
  antRun script and then a developer could look into how they may have been
  introduced into the release TAR files.
  
! I hope this is really the solution to the problems described by this Bug.
! 
! ------- Additional Comments From jakarta@arendsen.net  2001-07-06 05:08 -------
! I've got exactly the same behavior... And since I find this bug very annoying 
! (my complete automated build doesn't work :) it might need some further 
! investigation!!!
! 
! <exec dir="${basedir}" executable="bla"/>
! 
! works if {basedir} is the same as the directory where ant was started
! 
! NOT if {basedir} is NOT the same as the directory where ant was started!

Mime
View raw message