ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 1849] - ANT_HOME
Date Wed, 04 Jul 2001 08:47:27 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1849

*** shadow/1849	Wed Jun 13 08:05:29 2001
--- shadow/1849.tmp.17875	Wed Jul  4 01:47:27 2001
***************
*** 2,8 ****
  | ANT_HOME                                                                   |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 1849                        Product: Ant                     |
! |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Minor                    OS/Version: All                     |
  |     Priority: Low                       Component: Wrapper scripts         |
--- 2,8 ----
  | ANT_HOME                                                                   |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 1849                        Product: Ant                     |
! |       Status: ASSIGNED                    Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Minor                    OS/Version: All                     |
  |     Priority: Low                       Component: Wrapper scripts         |
***************
*** 19,22 ****
  user know what they did wrong.
  
  ------- Additional Comments From bodewig@apache.org  2001-06-13 08:05 -------
! I have no problem with this on Linux, is this a Windows specific problem?
--- 19,30 ----
  user know what they did wrong.
  
  ------- Additional Comments From bodewig@apache.org  2001-06-13 08:05 -------
! I have no problem with this on Linux, is this a Windows specific problem?
! 
! ------- Additional Comments From nico@apache.org  2001-07-04 01:47 -------
! Yes, that seems to be a problem with windows. In the case reported in this 
! error it helps (on W2K) to replace -Dant.home="%ANT_HOME%" with -Dant.home='%
! ANT_HOME%' - but this gives errors if you have a directory with spaces in it. 
! 
! Seems like we really should have a look at the ant.exe which was posted some 
! time ago... 

Mime
View raw message