ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 1613] New - AntClassLoader doesn't run static initializer blocks
Date Thu, 03 May 2001 13:27:30 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1613

*** shadow/1613	Thu May  3 06:27:30 2001
--- shadow/1613.tmp.16582	Thu May  3 06:27:30 2001
***************
*** 0 ****
--- 1,18 ----
+ +============================================================================+
+ | AntClassLoader doesn't run static initializer blocks                       |
+ +----------------------------------------------------------------------------+
+ |        Bug #: 1613                        Product: Ant                     |
+ |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
+ |   Resolution:                            Platform: All                     |
+ |     Severity: Major                    OS/Version: All                     |
+ |     Priority: Medium                    Component: Core                    |
+ +----------------------------------------------------------------------------+
+ |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
+ |  Reported By: bodewig@apache.org                                           |
+ |      CC list: Cc:                                                          |
+ +----------------------------------------------------------------------------+
+ |          URL:                                                              |
+ +============================================================================+
+ |                              DESCRIPTION                                   |
+ A couple of bug reports boil down to this punch line - use this report to
+ collect them in one place.

Mime
View raw message