ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 911] Changed - <exec> task works locally, but not when called remotely
Date Thu, 05 Apr 2001 15:10:39 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=911

*** shadow/911	Thu Mar  8 17:09:10 2001
--- shadow/911.tmp.10848	Thu Apr  5 08:10:39 2001
***************
*** 5,11 ****
  |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Linux                   |
! |     Priority:                           Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
  |  Reported By: breese@grandcentral.com                                      |
--- 5,11 ----
  |       Status: NEW                         Version: 1.3                     |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Linux                   |
! |     Priority: High                      Component: Core tasks              |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
  |  Reported By: breese@grandcentral.com                                      |
***************
*** 55,58 ****
  cat ../jhtml/indexhead.html > ../jhtml/index.html
  cat ../jhtml/indexview.html >> ../jhtml/index.html
  date >> ../jhtml/index.html
! cat ../jhtml/indextail.html >> ../jhtml/index.html
--- 55,87 ----
  cat ../jhtml/indexhead.html > ../jhtml/index.html
  cat ../jhtml/indexview.html >> ../jhtml/index.html
  date >> ../jhtml/index.html
! cat ../jhtml/indextail.html >> ../jhtml/index.html
! 
! ------- Additional Comments From max@webwizarddesign.com  2001-04-05 08:10 -------
! Just to confirm ... we are experiencing this same behaviour as well .. glad to
! see that someone else is having the same problem.
! 
! main build file:
! 
!     <target name="test-util" depends="config">
!         <ant dir="src/brivo/core/" target="test-util" />
!     </target>
! 
! core build file:
! 
!     <target name="test-util" depends="util">
! 
!         <exec dir="${CLASSESDIR}" failonerror="yes" executable="${JAVACMD}">
!             <arg line="-cp ${CLASSESDIR}:${CP} brivo.core.util.tests.UtilTests"
! />
!         </exec>
! 
!     </target>
! 
! Yields ...
! 
! BUILD FAILED
! 
! /home/max/BigBird/src/brivo/core/build.xml:195: Exec returned: 255
! 
! Total time: 10 seconds     

Mime
View raw message