ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 353] Changed - ClassLoader fails to load org.w3c.dom.Document when using junit BugRat Report#633
Date Thu, 15 Mar 2001 13:21:27 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=353

*** shadow/353	Thu Feb 15 06:34:48 2001
--- shadow/353.tmp.17133	Thu Mar 15 05:21:27 2001
***************
*** 2,9 ****
  | ClassLoader fails to load org.w3c.dom.Document when using junit BugRat Rep |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 353                         Product: Ant                     |
! |       Status: NEW                         Version: 1.2                     |
! |   Resolution:                            Platform: All                     |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: All                     |
  |     Priority: High                      Component: Core                    |
  +----------------------------------------------------------------------------+
--- 2,9 ----
  | ClassLoader fails to load org.w3c.dom.Document when using junit BugRat Rep |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 353                         Product: Ant                     |
! |       Status: RESOLVED                    Version: 1.2                     |
! |   Resolution: FIXED                      Platform: All                     |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: All                     |
  |     Priority: High                      Component: Core                    |
  +----------------------------------------------------------------------------+
***************
*** 70,73 ****
  
  ------- Additional Comments From bodewig@apache.org  2001-02-15 06:34 -------
  This is a known problem when you are using JAXP 1.1 early access or crimson. 
! Try to run your tests with fork="yes" to avoid classloader confusion.
--- 70,76 ----
  
  ------- Additional Comments From bodewig@apache.org  2001-02-15 06:34 -------
  This is a known problem when you are using JAXP 1.1 early access or crimson. 
! Try to run your tests with fork="yes" to avoid classloader confusion.
! 
! ------- Additional Comments From bodewig@apache.org  2001-03-15 05:21 -------
! This specific problem is fixed in a way - Ant 1.4alpha uses JAXP 1.1.

Mime
View raw message