ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 609] Changed - Classpath not being set correctly
Date Fri, 02 Mar 2001 13:10:53 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=609

*** shadow/609	Thu Feb 15 06:17:54 2001
--- shadow/609.tmp.23131	Fri Mar  2 05:10:53 2001
***************
*** 2,8 ****
  | Classpath not being set correctly                                          |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 609                         Product: Ant                     |
! |       Status: RESOLVED                    Version: 1.2                     |
  |   Resolution: WORKSFORME                 Platform: PC                      |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Windows NT/2K           |
  |     Priority: High                      Component: Core                    |
--- 2,8 ----
  | Classpath not being set correctly                                          |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |        Bug #: 609                         Product: Ant                     |
! |       Status: CLOSED                      Version: 1.2                     |
  |   Resolution: WORKSFORME                 Platform: PC                      |
  |     Severity: Normal                   OS/Version: Windows NT/2K           |
  |     Priority: High                      Component: Core                    |

Mime
View raw message