ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gle...@ca.ibm.com
Subject Re: exec problems
Date Tue, 20 Jun 2000 13:40:03 GMT




Nope, it doesn't.  Time for a patch.

Glenn McAllister
TID - Software Developer - VisualAge for Java
IBM Toronto Lab, (416) 448-3805
"An approximate answer to the right question is better than the
right answer to the wrong question." - John W. Tukey


Please respond to ant-dev@jakarta.apache.org

To:        ant-dev@jakarta.apache.org
cc:
Subject:        Re: exec problems



Have you tried running in verbose mode and checking the OS is correct?  For
NT I
think it should be "Windows NT".  (Just a thought: does ANT do the right
thing
in Win 95 and run command instead of cmd?).

Cheers,
Eric




From: Stuart Barlow <sbarlow@peopledoc.com>  on 20/06/2000 01:12 PM GMT

Please respond to ant-dev@jakarta.apache.org





|--------->
|         |
|--------->

>--------------------------------------------------------------------------->
 |
|

>--------------------------------------------------------------------------->
 >-------------------------------------------|
 |                                           |
 >-------------------------------------------|
|--------->
|To:      |
|--------->

>--------------------------------------------------------------------------->
 |ant <ant-dev@jakarta.apache.org>
|

>--------------------------------------------------------------------------->
 >-------------------------------------------|
 |                                           |
 |                                           |
 >-------------------------------------------|
|--------->
|cc:      |
|--------->

>--------------------------------------------------------------------------->
 | (bcc: Eric Mountain/NCE/AMADEUS)
|

>--------------------------------------------------------------------------->
 >-------------------------------------------|
 |                                           |
 |                                           |
 >-------------------------------------------|
|--------->
|         |
|--------->

>--------------------------------------------------------------------------->
 |
|

>--------------------------------------------------------------------------->
 >-------------------------------------------|
 |                                           |
 >-------------------------------------------|
|--------->
|Subject: |
|--------->

>--------------------------------------------------------------------------->
 |exec problems
|

>--------------------------------------------------------------------------->
 >-------------------------------------------|
 |                                           |
 >-------------------------------------------|








I am trying to talk to VSS from ant to get the latest version of our source
using the following command.


<exec os="windows" output="./build.log" dir="./src"
command="\\development\nesc_vss\win32\ss Get $/Jura/current/devel/src -R
-I-Y"/>


It seems to run very quickly and do nothing.
Do you know what I may have wrong?

Thanks.
---------------------------------------------------------------------------
Stuart Barlow
+44 131 468 8205







Mime
View raw message