ambari-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alejandro Fernandez <afernan...@hortonworks.com>
Subject Re: ambari-server start failing
Date Wed, 17 Sep 2014 02:07:48 GMT
Hi Anisha,

The Jira describes the solution as adding a Linux user (
http://www.cyberciti.biz/faq/howto-add-new-linux-user-account/) with name
ambari-server

That is resolved in later versions of Ambari (1.5.1 released on April 22,
or Ambari 1.6.1 on July 19)

Thanks,
Alejandro

On Tue, Sep 16, 2014 at 7:01 PM, Anisha Agarwal <aagarwal@hexiscyber.com>
wrote:

>  Hi,
>
>  I am getting a problem same as the one in this jira case:
>  https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-1833
>
>  I see this when I try to do a ambari-server start. There are no errors
> in the log files during ambari-server setup.
> Whats the workaround that is mentioned in this jira bug? Also, is there a
> fix for this yet?
>
>  I am using ambari – 1.2.4
>
>  Thanks,
> Anisha
>
>


-- 
[image: Hortonworks, Inc.] <http://hortonworks.com/> *Alejandro Fernandez
<afernandez@hortonworks.com>**Engineering - Ambari*
786.303.7149

-- 
CONFIDENTIALITY NOTICE
NOTICE: This message is intended for the use of the individual or entity to 
which it is addressed and may contain information that is confidential, 
privileged and exempt from disclosure under applicable law. If the reader 
of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that 
any printing, copying, dissemination, distribution, disclosure or 
forwarding of this communication is strictly prohibited. If you have 
received this communication in error, please contact the sender immediately 
and delete it from your system. Thank You.

Mime
View raw message