ambari-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ILOGLU, EMINE" <ei9...@att.com>
Subject RE: ambari 1.5.1
Date Thu, 24 Apr 2014 19:26:08 GMT
Failed to load resource, see below. Any idea?
[cid:image002.png@01CF5FD1.82511830]

From: Srimanth Gunturi [mailto:srimanth@hortonworks.com]
Sent: Thursday, April 24, 2014 3:18 PM
To: user@ambari.apache.org
Subject: Re: ambari 1.5.1

Hello,
You should be able to see services in that install wizard page.

Do you see any errors in the browsers's Javascript console?
Please follow instructions at https://cwiki.apache.org/confluence/display/AMBARI/Troubleshoot+Ambari+UI+issues#TroubleshootAmbariUIissues-AmbariUIfailstoload
to provide additional details about the issue.
Regards,
Srimanth



On Thu, Apr 24, 2014 at 12:01 PM, ILOGLU, EMINE <ei947t@att.com<mailto:ei947t@att.com>>
wrote:
Hi,

How are the services populated in the below screen, I can not add a new service.

Thanks

[cid:image003.png@01CF5FD1.82511830]


CONFIDENTIALITY NOTICE
NOTICE: This message is intended for the use of the individual or entity to which it is addressed
and may contain information that is confidential, privileged and exempt from disclosure under
applicable law. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby
notified that any printing, copying, dissemination, distribution, disclosure or forwarding
of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error,
please contact the sender immediately and delete it from your system. Thank You.

Mime
View raw message