ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aravindan Vijayan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-19142) Services page doesn't load after adding Host to existing config group
Date Mon, 20 Mar 2017 19:01:41 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-19142?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15933313#comment-15933313
] 

Aravindan Vijayan commented on AMBARI-19142:
--------------------------------------------

[~atkach] What is the status of this JIRA?

> Services page doesn't load after adding Host to existing config group
> ---------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-19142
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-19142
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.5.0
>            Reporter: Dhanya Balasundaran
>            Assignee: Andrii Tkach
>             Fix For: 2.5.0
>
>
> - Deploy cluster and create a custom config group for each service during deployment
> - Navigate to Hosts page and choose to Add Host
> - At the Add host wizard - Configurations page, choose the custom config group for each
service
> - Complete deployment
> - Navigate to Services Page
> - Page doesnt load 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message