ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hadoop QA (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-20144) Ambari logo is not displayed
Date Thu, 23 Feb 2017 16:16:44 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-20144?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15880744#comment-15880744
] 

Hadoop QA commented on AMBARI-20144:
------------------------------------

{color:red}-1 overall{color}.  Here are the results of testing the latest attachment 
  http://issues.apache.org/jira/secure/attachment/12854237/AMBARI-20144.patch
  against trunk revision .

    {color:red}-1 patch{color}.  The patch command could not apply the patch.

Console output: https://builds.apache.org/job/Ambari-trunk-test-patch/10711//console

This message is automatically generated.

> Ambari logo is not displayed
> ----------------------------
>
>                 Key: AMBARI-20144
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-20144
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Task
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 3.0.0
>            Reporter: Andrii Babiichuk
>            Assignee: Andrii Babiichuk
>             Fix For: 3.0.0
>
>         Attachments: AMBARI-20144.patch
>
>
> Logo isn't displayed in both Ambari Web and Ambari Admin because of incorrect URL.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message