ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ayub Khan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMBARI-18462) Enabling Atlas HA through Ambari is broken with latest ambari build
Date Sat, 24 Sep 2016 08:33:20 GMT
Ayub Khan created AMBARI-18462:
----------------------------------

             Summary: Enabling Atlas HA through Ambari is broken with latest ambari build
                 Key: AMBARI-18462
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-18462
             Project: Ambari
          Issue Type: Bug
          Components: ambari-server
    Affects Versions: 2.4.1, 2.4.2
            Reporter: Ayub Khan
            Priority: Critical
             Fix For: 2.4.2


Enabling Atlas HA from Ambari UI is broken.

Ambari server build info:
{noformat}
[root@atlas-blueprint-test-1 ~]# rpm -qa | grep ambari
ambari-metrics-grafana-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-metrics-hadoop-sink-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-server-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-metrics-monitor-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-metrics-collector-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-agent-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-infra-solr-client-2.4.0.1-1.x86_64
ambari-infra-solr-2.4.0.1-1.x86_64
[root@atlas-blueprint-test-1 ~]#
{noformat}

{noformat}
[root@atlas-blueprint-test-1 ~]# ambari-server --hash
8c0e2bdc031b1a36bd90753210313951f5178a93
[root@atlas-blueprint-test-1 ~]#
{noformat}

I verified the same over ambari-server-2.4.0.0-1144.x86_64 build and it is working there.


Attaching the UI snapshot for both cases.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message