ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-18224) Ambari logo (and other images) missing in Chrome when SSL is enabled.
Date Mon, 22 Aug 2016 20:51:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-18224?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15431605#comment-15431605
] 

Hudson commented on AMBARI-18224:
---------------------------------

FAILURE: Integrated in Jenkins build Ambari-trunk-Commit #5570 (See [https://builds.apache.org/job/Ambari-trunk-Commit/5570/])
AMBARI-18224. Ambari logo (and other images) missing in Chrome when SSL (jaimin: [http://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=ambari.git&a=commit&h=d1df0800c4ec96f1f6121a62ae9c4a61f76d555f])
* (edit) ambari-web/pom.xml


> Ambari logo (and other images) missing in Chrome when SSL is enabled.
> ---------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-18224
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-18224
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.4.0
>            Reporter: Yesha Vora
>            Assignee: Jaimin D Jetly
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 2.4.0
>
>         Attachments: AMBARI-18224.patch, Screen Shot 2016-08-20 at 2.45.28 PM.png
>
>
> Some of the images get missing from Ambari ui when SSL is enabled. 
> This issue only happens in Chrome. ( Tested with Version 52.0.2743.116 (64-bit))



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message