ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Oleg Nechiporenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-17911) UI calls recommendation API, which returns an empty string so value is invalid, yet UI doesn't show validation error for Atlas configs
Date Wed, 27 Jul 2016 08:52:20 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-17911?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Oleg Nechiporenko updated AMBARI-17911:
---------------------------------------
    Attachment: AMBARI-17911.patch

> UI calls recommendation API, which returns an empty string so value is invalid, yet UI
doesn't show validation error for Atlas configs
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-17911
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-17911
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.4.0
>         Environment: ambari-server version: ambari-server-2.4.0.0-980.x86_64
> ambari-server --hash: fce38bf0432f1d3db7772a0f303bb5e0c4cd8ae8
> HDP Stack: 2.2
> HDP Version: 2.5.0.0-934
> Ambari DB: :MySQL
> Oozie/Hive DB: MySQL/MySQL
> Security:yes
> Security Type:MIT/MIT
> Blueprints: false
> Umask: 
> JDK: OracleJDK7
> HA: yes
> OS: CentOS 6
> Ambari User: root
> Agents User: root
> MOTD enabled: false
> Customized service users: false
> Is tmp exec: false
>            Reporter: Oleg Nechiporenko
>            Assignee: Oleg Nechiporenko
>            Priority: Critical
>             Fix For: 2.4.0
>
>         Attachments: AMBARI-17911.patch
>
>
> STR:
> Install Ambari 2.4 with HDP 2.5, and attempt to add Atlas service without HBASE or LogSearch
(both of which are optional).
> It calls http://server:8080/api/v1/stacks/HDP/versions/2.5/recommendations/### , which
then returns the correct response with a value of "" for several Atlas configs
> "atlas.audit.hbase.zookeeper.quorum" : ""
> "atlas.graph.index.search.solr.zookeeper-url" : ""
> Both of those configs actually require a value, so if you type in any text into those
textboxes and then press backspace to return to the original value of "", then the UI shows
a validation error.
> I remember seeing this before, perhaps it is a regression.
> Result: missing properties for Atlas atlas.graph.index.search.solr.zookeeper-url and
atlas.audit.hbase.zookeeper.quorum



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message