ambari-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aravindan Vijayan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (AMBARI-15936) Cluster CPU widget is wrong
Date Sun, 17 Apr 2016 04:31:25 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-15936?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Aravindan Vijayan reassigned AMBARI-15936:
------------------------------------------

    Assignee: Aravindan Vijayan  (was: Siddharth Wagle)

> Cluster CPU widget is wrong
> ---------------------------
>
>                 Key: AMBARI-15936
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-15936
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.2.0
>            Reporter: Cyril Scetbon
>            Assignee: Aravindan Vijayan
>            Priority: Minor
>
> I'm using HDP 2.4 to run Yarn applications. When I look at my current NodeManagers CPU,
the consumption is low. However on Ambari interface, the default "Cluster CPU“ widget displays
a high CPU (91%). When I check the expression used, it uses cpu_idle._sum (see http://picpaste.com/Screen_Shot_2016-04-16_at_22.13.43-gS4XsIGb.png)
which is a metric that I can't find if I try to create a new widget http://picpaste.com/Screen_Shot_2016-04-16_at_22.09.56-DJK3v4Wd.png

> Can it be the reason why the CPU consumption displayed is totally wrong ?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message