ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "qiaojunlong (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-14784) "Install, Start and Test" of ambari wizard: the progress indicators stuck in waiting status
Date Sun, 24 Jan 2016 15:20:39 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-14784?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

qiaojunlong updated AMBARI-14784:
---------------------------------
    Description: The wizard is stuck in "Install, Start and Test". The progress indicators
show "0 % overall". The "Status" and "Message" of every host is "%0" and "Waiting". I just
want to restart all over, so I stop the ambari, run HostCleanup.py, and remove "/var/{run,lib}/ambari*",
and then reinstall and restart the ambari. But when I refresh the reinstall wizard, it jumps
to "Install, Start and Test" directly, no chance to start from the beginning, and I don't
know why.  (was: The wizard is stuck in "Install, Start and Test". The progress indicators
show "0 % overall". The "Status" and "Message" of every host is "%0" and "Waiting". I just
want to restart all over, so I stop the ambari, run HostCleanup.py, and remove /var/{run,lib}/ambari*,
and then reinstall and restart the ambari. But when I refresh the reinstall wizard, it jumps
to "Install, Start and Test" directly, no chance to start from the beginning, and I don't
know why.)

> "Install, Start and Test" of ambari wizard: the progress indicators stuck in waiting
status
> -------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-14784
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-14784
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.2.0
>         Environment: Centos 6.0
> openjdk 1.8.0_65
> ambari 2.2.0
>            Reporter: qiaojunlong
>
> The wizard is stuck in "Install, Start and Test". The progress indicators show "0 % overall".
The "Status" and "Message" of every host is "%0" and "Waiting". I just want to restart all
over, so I stop the ambari, run HostCleanup.py, and remove "/var/{run,lib}/ambari*", and then
reinstall and restart the ambari. But when I refresh the reinstall wizard, it jumps to "Install,
Start and Test" directly, no chance to start from the beginning, and I don't know why.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message