ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrii Tkach (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-13940) Moving oozie fails at DB connection
Date Wed, 18 Nov 2015 11:42:11 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13940?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15010824#comment-15010824
] 

Andrii Tkach commented on AMBARI-13940:
---------------------------------------

  10185 tests complete (13 seconds)
  104 tests pending


> Moving oozie fails at DB connection
> -----------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-13940
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13940
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.1.3
>            Reporter: Andrii Tkach
>            Assignee: Andrii Tkach
>            Priority: Critical
>             Fix For: 2.1.3
>
>         Attachments: AMBARI-13940.patch, DB_Connection_err_Move_Oozie_server.png
>
>
> Moving oozie is failing at "Confirm configuration" step at DB connection.
> Attached is the screenshot of error. 
> NOTE: nothing in tests have changed. We are using same steps to install mysql-connector,
ambari-server setup for mysql and user properties for "Existing mysql connection"
> which are "ooziedb", "oozieuser", "password" as seen on ooze config page.
> Please take a look at why move ooze server failing at db connection.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message