ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antonenko Alexander (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-13838) "oozie Web UI" link is not visible under OOZIE->Quick links oozie service did not get started through "Start All Services" action
Date Wed, 11 Nov 2015 16:21:10 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13838?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Antonenko Alexander updated AMBARI-13838:
-----------------------------------------
    Attachment: AMBARI-13838.patch

> "oozie Web UI" link is not visible under OOZIE->Quick links oozie service did not
get started through "Start All Services" action
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-13838
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13838
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.1.3
>            Reporter: Antonenko Alexander
>            Assignee: Antonenko Alexander
>            Priority: Critical
>             Fix For: 2.1.3
>
>         Attachments: AMBARI-13838.patch
>
>
> ISSUE
> "oozie Web UI" link is not visible under OOZIE->Quick links oozie service did not
get started through "Start All Services" action
> see the attached screenshots



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message