ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-13598) flume metrics show 0 numbers on the y axis even though the graph has data
Date Wed, 28 Oct 2015 13:42:27 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13598?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14978438#comment-14978438
] 

Hudson commented on AMBARI-13598:
---------------------------------

FAILURE: Integrated in Ambari-branch-2.1 #758 (See [https://builds.apache.org/job/Ambari-branch-2.1/758/])
AMBARI-13598. flume metrics show 0 numbers on the y axis even though the (onechiporenko: [http://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=ambari.git&a=commit&h=b9b85ca9a2cdf3be14d006ffd424ea465132c7ce])
* ambari-web/app/views/common/chart/linear_time.js


> flume metrics show 0 numbers on the y axis even though the graph has data
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-13598
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13598
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.1.2
>            Reporter: Oleg Nechiporenko
>            Assignee: Oleg Nechiporenko
>            Priority: Critical
>             Fix For: 2.1.3
>
>         Attachments: AMBARI-13598.patch, flume-metrics.jpg
>
>




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message