ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hari Sekhon (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-13085) Ambari fails to install Ranger, UI hangs, logs StackAdvisorRunner advisor script error
Date Wed, 16 Sep 2015 10:19:45 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13085?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Hari Sekhon updated AMBARI-13085:
---------------------------------
    Component/s: infra

> Ambari fails to install Ranger, UI hangs, logs StackAdvisorRunner advisor script error
> --------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-13085
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-13085
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-server, ambari-web, infra, security, stacks
>    Affects Versions: 2.1.0
>         Environment: HDP 2.3 + Kerberos + Ranger 0.5
>            Reporter: Hari Sekhon
>            Priority: Blocker
>         Attachments: Screen Shot 2015-09-14 at 11.37.08.png
>
>
> When trying to deploy Ranger via Ambari after entering the red config settings until
the Next button ungreys and clicking "next", and then "proceed anyway" (it recommended higher
yarn memory settings which I had reduced to co-locate some other software) the Ambari UI returns
to the config screen with the next button greyed out but no services show configuration requiring
changes.
> The ambari server log shows only:
> {code}14 Sep 2015 10:32:08,337  INFO [qtp-client-5982] StackAdvisorRunner:71 -     advisor
script stderr: {code}
> But it doesn't show what the error was.
> I'm attaching a screenshot showing there are no outstanding configs and yet the next
button remains greyed out and nothing happens, Ambari just hangs.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message